Stankopsporing

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

 • NO CURE, NO PAY!
 • MEESTAL BINNEN 1 UUR OP LOCATIE
 • 3 MAANDEN GARANTIE
 • GEEN VERBORGEN KOSTEN
 • VANAF €69,50 INCL. VOORRIJKOSTEN
 • TEAM VAN SPECIALISTEN MET 30 JAAR ERVARING!

Stankopsporing

Een putlucht of rioolstank in huis is erg vervelend en vies. In de meeste gevallen is de oorzaak een verstopping of een aankomende verstopping die U nog niet direct opmerkt. Ook kan het zijn dat er ergens in de afvoer een kleine lekkage of een scheurtje zit. Met het blote oog is dit niet waar te nemen, een afvoer zit namelijk vaak in de vloer of in de wand. Bij Hurkens rioolservice bent u aan het juiste adres voor stankopsporing.

HOE GAAN WIJ TE WERK BIJ STANKOPSPORING?

 1. We starten met het reinigen / ontstoppen van uw afvoer om uit te sluiten dat deze verstopt is en om een zuiver beeld te krijgen met de camera.
 2. Dan gaan we over tot een camera inspectie. Met onze nieuwste en zeer geavanceerde camera systeem kunnen we nauwkeurig de afvoer van binnen bekijken op:
  – Schade
  – Verzakkingen
  – Kalkaanslag
  – Wortel ingroei
  – Afschot percentage van de afvoer
 3. De plaats van het probleem kunnen we op de centimeter nauwkeurig bepalen door een ingebouwde sensor in de camera kop, zodat eventuele reparatieschade tot een minimum beperkt blijft.
 4.  Als laatste doen we een lekdetectie proef met nevel. Hiermee sporen we lekkages op ter grote van en speldenknop.

We zetten uw totale afvoer systeem vol met nevel en voeren dan langzaam de druk op. Als er een lek is, zal de nevel daar ontsnappen. Hiermee maken we stanklucht zichtbaar.

Speciale detectieapparatuur voor het opsporen van stank

Hurkens Rioolservice beschikt over speciale detectieapparatuur, waarmee we lekkages eenvoudig kunnen traceren. Een eenvoudig lek repareren we direct, maar mocht een grotere reparatie nodig zijn, dan helpen wij u ook. Wij hebben goede contacten met erkende loodgieters en installateurs die wij voor u in kunnen schakelen.

Verstoppingen voorkomen? Lees hier onze tips voor een goede afvoer!

stankopsporing

Volg jij ons al op Facebook? Blijf op de hoogte en mis niks!

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR INFORMATIE OF OFFERTE

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen of graag een bezichtiging aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.  Scroll naar boven
  × Hoe kan ik je helpen?