DIRECT CONTACT BIJ VERSTOPPING:          073 850 64 64         INFO@HURKENSRIOOLSERVICE.NL    

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

  • No Cure, No Pay!
  • Meestal binnen 1 uur op locatie
  • 3 Maanden garantie
  • Geen verborgen kosten
  • Vanaf €57,50 incl. voorrijkosten
  • Team van specialisten met 30 jaar ervaring!

BEL: 073 850 64 64


Rioolontstopping

Hurkens Rioolservice ontstopt uw riool snel en vakkundig. Bovendien gaan we op zoek naar de oorzaak, om u te helpen toekomstige rioolverstoppingen te voorkomen.

Kosten riool ontstoppen Den Bosch en omgeving

Voor het ontstoppen van het riool rekenen wij € 57,50 voor de eerste 30 minuten, inclusief voorrijkosten, exclusief btw.

Werkwijze riool ontstoppen

Een kleinschalige verstopping is meestal goed te verhelpen door het doorspuiten van het riool met hogedruk. Een grondigere reinigingsmethode met een roterende spuitkop wordt ingezet als de verstopping hardnekkiger is. Om een verstopping zo snel mogelijk op te lossen werkt Hurkens Rioolservice met een krachtige hogedrukunit en de daarbij behorende professionele gereedschappen. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar; de instelling hangt af van de watertoevoer die nodig is voor een optimale reiniging. Met onze speciale heetwaterunit kunnen we keukenleidingen met gloeiend heet water doorspuiten, zodat vet verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Preventief reinigen

U kunt bij Hurkens Rioolservice ook een jaarlijkse afspraak inplannen om uw riolering preventief te laten reinigen. Denk hierbij aan de standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen.

 

Verstoppingen voorkomen? Lees hier onze tips voor een goede afvoer!

 

Volg jij ons al op Facebook? Blijf op de hoogte en mis niks!

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR INFORMATIE OF OFFERTE

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen of graag een bezichtiging aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.

    × Hoe kan ik je helpen?