Recensies

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

  • NO CURE, NO PAY!
  • MEESTAL BINNEN 1 UUR OP LOCATIE
  • 3 MAANDEN GARANTIE
  • GEEN VERBORGEN KOSTEN
  • VANAF €69,50 INCL. VOORRIJKOSTEN
  • TEAM VAN SPECIALISTEN MET 30 JAAR ERVARING!

Recensies Hurkens rioolservice

Wij hebben al veel klanten uit Den Bosch en omgeving geholpen met hun rioleringsproblemen. Hieronder laten zij weten wat zij van onze service vinden:

Heel tevreden! Nadat we merkten dat het water niet meer goed wegliep in de achtertuin hebben wij Hurkens rioolservice gebeld. Dezelfde week kwam Marc langs en heeft hij ons ontzettend goed geholpen, een echte vakman. Alle leidingen zijn weer ontstopt en dat voor een scherpe prijs!

Ellen Verhoeven

Wat ben ik woensdag goed geholpen door Hurkens Rioolservice. Nadat tijdens een hoosbui mijn kamer en gang waren ondergelopen. Heeft Hurkens Rioolservice direct actief ondernomen om de schade te beperken. RRS had pas tijd om 6 juni te komen. Geen stress noemen ze dat. Bedankt dat door jullie mijn stress echt weg was.

Lotty Steenhuizen

Toilet verstopt… flink balen. Hurkens had het gelukkig zo opgelost, incl. poetsen van de toiletvloer. Dat noem ik nou klantenservice. Grote klasse!

Roeland

Hurkens heeft ons zeer deskundig en snel geholpen met de problemen van de afvoer, daarna alles weer netjes dicht gestraat. 5 Sterren en een aanrader!

Renske Merks

Plotselinge verstopping, water liep nergens meer weg en de inhoud van de riolering dreef in de achtertuin. Fantastisch, snel en deskundig geholpen door Hurkens Rioolservice.

Monique

Ik zou graag mijn complimenten geven aan Marc. Voor de snelle service van de verstopte afvoer van mijn keuken. Helaas kan ik niet hetzelfde mededelen over RRS.

Cristina Calancea

’s Avonds om half 11 een verstopt toilet en door verbouwing geen beschikking over een ander toilet. Marc kwam dezelfde avond nog langs en toilet was in elk geval tot volgende dag weer beschikbaar. Omdat er direct iets moest gebeuren heeft hij de volgende dag zijn agenda omgegooid en ons uit de brand geholpen. Superservice, bedankt!

Christel, Den Dungen

Allereerst wil ik je nog bedanken voor de service m.b.t. de ontstopping in mijn afvoer. Prima verholpen. Voordat ik met u in contact kwam is bij mij een conculega geweest, dit is zeer teleurstellend verlopen en heeft mij zeer veel geld gekost. En probleem was niet verholpen. Ik adviseer daarom aan alle mensen Hurkens Rioolservice

Berry, Den Bosch

Volg jij ons al op Facebook? Blijf op de hoogte en mis niks!

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR INFORMATIE OF OFFERTE

Heeft u vragen? Of wilt u een afspraak inplannen of graag een bezichtiging aanvragen? Vul dan onderstaand formulier in.    Scroll naar boven
    × Hoe kan ik je helpen?