DIRECT CONTACT BIJ VERSTOPPING:          073 850 64 64         INFO@HURKENSRIOOLSERVICE.NL    

WIJ STAAN 24/7 VOOR U KLAAR!

  • No Cure, No Pay!
  • Meestal binnen 1 uur op locatie
  • 3 Maanden garantie
  • Geen verborgen kosten
  • Team van specialisten met 30 jaar ervaring!

BEL: 073 850 64 64


Rioolspecialisten

Hurkens Rioolservice bestaat uit een team van specialisten met meer dan 30 jaar ervaring in het ontstoppen, repareren en onderhouden van riolering. Wij staan bekend om onze snelle en deskundige service en onze zorgvuldige werkwijze.

In ons werk maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur, die ons helpt bij het detecteren en oplossen van het probleem. Voorbeelden zijn radiologie, camera-inspectie en de Unicom.

Unicom: krachtpatser voor ontstoppingen

De Unicom is een moderne alleskunner. Het is een combinatievoertuig dat we inzetten voor hogedruk- en vacuümwerkzaamheden. Met de Unicom kunnen we huisaansluitingen op het riool, het riool zelf, vetputten en straatkolken snel en effectief ontstoppen en reinigen. Aan boord hebben we een keur aan krachtige werktuigen om verstoppingen vakkundig op te lossen. De Unicom is bovendien uitgerust met zowel een schoonwatertank als een vuilwatertank. Omdat we de beschikking hebben over onze eigen watervoorziening en afvoer kunnen we direct aan de slag. De Unicom is klein en wendbaar en dus ook geschikt voor gebruik in de binnenstad.

NIWO gecertificeerd

Hurkens Rioolservice beschikt over een VIHB-registratie bij het NIWO en heeft daarmee toestemming om verwijderd vuil zelf af te voeren.

DIRECT CONTACT OPNEMEN VOOR INFORMATIE OF OFFERTE

↓ U kunt het onderstaande formulier gebruiken om meer informatie aan te vragen of om een afspraak te maken voor een planning of bezichtiging. ↓