DIRECT CONTACT BIJ VERSTOPPING: 073 850 64 64 info@hurkensrioolservice.nl

Wij staan 24/7 voor u klaar!

  • No Cure No Pay!
  • Meestal binnen 1 uur op uw locatie
  • 3 Maanden garantie
  • Geen verborgen kosten
  • Team van specialisten met 30 jaar ervaring!

Riool ontstoppingen

Hurkens Rioolservice zorgt voor de snelle en vakkundige ontstopping van uw riool. En wij verhelpen niet alleen uw verstopping maar vinden voor u ook de oorzaak, zodat er indien nodig doeltreffende maatregelen voor de toekomst kunnen worden genomen.

Kosten riool ontstoppen Den Bosch en omgeving

Ontstoppen voor eerste 45 minuten ter plaatse incl. voorrijkosten voor € 69,50 excl. BTW. Daarna € 17,50 excl. Btw per kwartier excl. BTW. Prijzen zijn geldig binnen een straal van 10 km vanuit centrum Den Bosch.

Werkwijze riool ontstoppen

Een kleinschalige verstopping is meestal goed te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met hogedruk. Een grondigere riool reiniging met een roterende spuitkop wordt ingezet als de verstopping hardnekkiger is. Om bij een verstopping van het riool altijd zo snel mogelijk tot ontstoppen te komen werkt Hurkens Rioolservice met een krachtige hogedruk unit en de daarbij behorende gereedschappen. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale reiniging.

Preventief reinigen

U kunt bij Hurkens Rioolservice ook een vaste jaarlijkse afspraak inplannen om verschillende riolering preventief te laten reinigen. U kunt hierbij denken aan standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen.

Met onze speciale heetwater-unit kunnen we keukenleidingen met gloeiend heet water doorspuiten zodat vet verdwijnt als sneeuw voor de zon!!!

Direct contact opnemen
voor vragen of offerte

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken voor planning of bezichtiging.