Loodgieter Rosmalen

Bent u op zoek naar een loodgieter in Rosmalen? Hurkens Rioolservice is uw specialist op het gebied van het ontstoppen, aanleggen en inspecteren van riolen. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de meest uiteenlopende en moderne technieken en apparatuur om uw afvoer te ontstoppen en te inspecteren.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Loodgieter Rosmalen

Doordat wij altijd, 24 uur per dag, bereikbaar zijn, hebben we uw probleem zo snel mogelijk opgelost. Dit resulteert in een klantvriendelijke service, waar u de klant altijd voorop staat. Uw wensen en behoeften staan bij ons hoog in het vaandel en we werken met een snelle service. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Er is altijd wel een monteur die u direct kan helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw probleem te laten verhelpen.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Riool ontstoppen
  • Riool inspecteren
  • Riool aanleggen
  • Putten zuigen

Riool laten ontstoppen in Rosmalen

Wij onderscheiden twee soorten ontstoppingen: kleinschalige en hardnekkige ontstoppingen. Bij die eerste werkt het doorspuiten van het riool met hogedruk vaak al voldoende. Is de verstopping hardnekkiger? Dan zetten we onze roterende spuitkop in voor een grondigere rioolreiniging. We werken met een krachtige hogedrukunit met gereedschap van uitstekende kwaliteit. De machines hebben een waterdruk die regelbaar is van 0 tot 200 bar. Dit is afhankelijk van de watertoevoer die nodig is voor een optimale reiniging.

Bel onze loodgieter in Rosmalen

Wilt u graag dat er een loodgieter in Rosmalen bij u langskomt? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u nog vragen? Ook dan staan al onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor een rioolontstopping of inspectie.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)