DIRECT CONTACT BIJ VERSTOPPING: 073 850 64 64 info@hurkensrioolservice.nl

Wij staan 24/7 voor u klaar!

  • No Cure No Pay!
  • Meestal binnen 1 uur op uw locatie
  • 3 Maanden garantie
  • Geen verborgen kosten
  • Team van specialisten met 30 jaar ervaring!

Unicom: krachtpatser voor ontstoppingen

Hurkens rioolservice zet waar nodig de Unicom in, een krachtige combinatie-unit en moderne alleskunner.

De Unicom is een combinatievoertuig voor zowel alle hogedruk- als vacuümwerkzaamheden. Wij kunnen hiermee onder andere huisaansluitingen van riool, het riool zelf, vetputten en straatkolken snel en effectief ontstoppen en reinigen. Aan boord zijn een keur aan krachtige werktuigen, waarmee wij verstoppingen kunnen doorspuiten en/of opzuigen. Daarvoor is de Unicom uitgerust met zowel een schoonwatertank als een vuilwatertank.

Ook in uw voordeel

Wat heb ik aan de Unicom, zult u misschien vragen? Welnu, omdat wij alle werktuigen aan boord van de Unicom hebben en tevens de beschikking hebben over ons eigen water en onze eigen afvoer, kunnen wij zeer snel na aankomst al aan de slag. Wij hoeven vrijwel niets op te stellen of aan te sluiten, en omdat het voertuig compact is uitgerust kunnen wij de Unicom zelfs in de binnenstad meestal zonder problemen inzetten. U voordeel is dus dat wij snel aan de slag kunnen met de modernste middelen, en dat scheelt tijd… en geld.

Direct contact opnemen
voor vragen of offerte

U kunt het onderstaande formulier gebruiken om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken voor planning of bezichtiging.