Verstopping Den Bosch

Heeft u last van een verstopping in Den Bosch? Hurkens Rioolservice is uw specialist op het gebied van het ontstoppen, aanleggen en inspecteren van riolen. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij de meest uiteenlopende en moderne technieken en apparatuur om uw afvoer te ontstoppen en te inspecteren.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Verstopping Den Bosch

Een eenvoudige verstopping in Den Bosch is vaak te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met een hogedruk unit. Wanneer gewoon ontstoppen niet werkt of wanneer blijkt dat een afvoerverstopping geen normale verstopping is, kan de rioolcamera worden ingezet om herhaling van problemen in het riool te voorkomen. Wij hebben de modernste technieken in huis op het gebied van rioolinspectie met camera. Hiermee kunnen wij een complete rapportage maken van de inspectie van de rioolverstopping, met een daarop afgepast advies.

Camera inspectie

Voordat het riool of de afvoer wordt doorgelicht met een camera, wordt er altijd eerst regulier gereinigd. Hierdoor kan er een helder beeld gevormd worden van de rioolproblemen en de te ontstoppen locatie. Via de rioolinspectie met de camera kunnen er verschillende problemen aan het licht komen. Wanneer de oorzaak is gevonden, wordt het probleem zo snel mogelijk verholpen met een rioolrenovatie of vervanging van de riolering.

Reparatie van het riool

Voordat er gestart kan worden met rioolreparatie, is het vaak lastig om erachter te komen wat de exacte ligging van de rioleringsbuizen is. De leidingen liggen er vaak al vele jaren en het komt geregeld voor dat de ontstoppingspunten niet meer precies bekend zijn. Dankzij de moderne detectieapparatuur van Hurkens Rioolservice kan het rioleringsstelsel in kaart worden gebracht. Met behulp van deze detector kunnen allerlei verstoppingen worden aangewezen, zodat de rioolreparatie op de juiste locatie kan plaatsvinden.

Hulp bij een verstopping in Den Bosch

Heeft u hulp nodig bij een verstopping in Den Bosch? Hierboven heeft u kunnen lezen wat de maatregelen zijn die wij kunnen nemen. Heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)