Stankoverlast Den Bosch

Ruikt u een rioollucht in uw woning en weet u niet precies waar deze geur vandaan komt? Wanneer u last heeft van stankoverlast in Den Bosch kunt u goed terecht bij Hurkens Rioolservice. Wij voeren graag voor u een stankdetectie uit. Door onze jarenlange ervaring met verschillende rioolproblemen zijn wij een expert in verstoppingen. We maken gebruik van professionele apparatuur die geschikt is voor stankdetectie. Hiermee kunnen we de exacte plaats van de vieze lucht van het riool bepalen. Deze detectie is dé oplossing voor uw rioolprobleem.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Stankoverlast in Den Bosch? Bel voor onze rioolservice

Stankoverlast is een probleem dat bij allerlei woningen in Den Bosch en heel Nederland voorkomt. Vaak is het moeilijk om te zien waar de scheurtjes in de leidingen zitten om te zien waar de lucht vandaan komt. Dit is dan ook de reden dat veel mensen vaak weken of zelfs maandenlang last hebben van stankoverlast in Den Bosch. Met onze moderne apparatuur kunnen wij de rioollucht gelukkig snel en gemakkelijk opsporen.

Stankoverlast Den Bosch: stankdetectie is de oplossing

Woont u in de buurt van Den Bosch en heeft u last van een stank in uw woning die u niet goed kunt plaatsen? Dan komen wij graag bij u langs en stellen we met de stankdetectie vast waarin het riool de geur vandaan komt. Op deze manier lossen we uw probleem snel en vakkundig op. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken.

Stankoverlast in Den Bosch oplossen

In het geval van stankoverlast in Den Bosch staan wij altijd voor u klaar. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. We staan dan ook bekend om onze klantvriendelijke service die we graag met u delen. Doordat we met een 24-uursservice werken wordt uw probleem altijd zo snel mogelijk opgelost.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)