Riool verstopt Den Bosch

Is uw riool verstopt in Den Bosch? Hurkens Rioolservice heeft de gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in huis voor het ontstoppen van rioleringen. Wij zijn de specialist in de regio Den Bosch voor het ontstoppen van al uw afvoer- en rioolproblemen.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Riool verstopt Den Bosch

Wanneer uw riool is verstopt in Den Bosch, bent u bij ons aan het juiste adres voor de oplossing. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Ontstoppen van een afvoer of riool
  • Inspecteren van een afvoer of riool
  • Repareren van uw afvoer en riool
  • Riolen aanleggen

Voor het ontstoppen en inspecteren van een afvoer of riool zijn wij uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en rioolcamera’s. Hiermee kunnen wij elk probleem direct oplossen en uw riolering inspecteren en controleren op defecten. Dit laatste gebeurt meestal nadat u vaker last heeft gehad van verstoppingen. Deze defecten kunnen wij vervolgens heel nauwkeurig lokaliseren, zodat reparaties zonder al te veel graafwerk uitgevoerd kunnen worden.

Grondige rioolreiniging

Wanneer het onduidelijk is waar een riolering loopt, kunnen wij deze voor u opsporen. De techniek die wij hier meestal voor gebruiken is het opsporen door middel van een roterende spuitkop. Deze bevestigen we aan een hogedrukmachine, waarna we de riolering doorspuiten. We kunnen dan op elk gewenst punt de spuitkop tot op de centimeter nauwkeurig opsporen en zelfs de diepte uitlezen.

De voordelen van Hurkens Rioolservice

Een groot voordeel van is dat wij altijd bereikbaar zijn en dus een 24-uurs service bieden. Bovendien is onze service snel en denken wij altijd in klantgerichte oplossingen. Bij ons heeft u altijd direct contact met een monteur die alles van verstoppingen weet en u daarom direct kan helpen.

Riool verstopt in Den Bosch?

Is uw riool verstopt in Den Bosch of wilt u meer weten over onze rioolservice? Neem dan eens contact met ons op.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)