Riool reparatie Rosmalen

Is uw riool vervuild en verstopt? Dan is een riool reparatie in uw woning in Rosmalen de beste oplossing. Wij reinigen uw riolering en zorgen ervoor dat u geen stankoverlast meer heeft. Met onze ervaring van meer dan 10 jaar hebben wij de modernste apparatuur om uw afvoer te ontstoppen en grondig te inspecteren.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Riool reparatie in Rosmalen

Wij zijn altijd bereikbaar en dit betekent dat we uw probleem zo snel mogelijk voor u hebben opgelost. We werken met een klantvriendelijke service, waar onze klant altijd voorop staat. Uw wensen en behoeften staan centraal en we werken met een snelle rioolservice. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Er is dan ook altijd wel een monteur aanwezig die u direct kan helpen.

Riool ontstoppen Rosmalen

Bij Hurkens Rioolservice wordt er onderscheid gemaakt tussen twee soorten ontstoppingen: kleinschalige en hardnekkige ontstopping. Bij een kleinschalige ontstopping werkt het doorspuiten van het riool met een hogedruk vaak al voldoende. Wanneer de verstopping hardnekkiger is, zetten we onze roterende spuitkop in voor een grondige rioolreiniging. We werken in dit geval met een krachtige hogedrukunit met gereedschap van uitstekende kwaliteit. De machines hebben een waterdruk die regelbaar is van 0 tot 200 bar. Deze hoeveelheid is afhankelijk van de watertoevoer die nodig is voor de best mogelijke reiniging.

Riool laten repareren in Rosmalen

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. U krijgt meteen een ontstopper aan de telefoon die verstand van zaken heeft en die al uw vragen over uw riool of afvoer kan beantwoorden. Met alle vormen van verstopte rioleringen hebben wij ervaring. Wanneer we bij u ter plaatse zijn bekijken we de verstopping in uw riool en lossen we het uiteraard snel en nauwkeurig op.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)