Riool ontstoppen Rosmalen

Wij zijn de specialist in het ontstoppen van al uw afvoer- en rioolproblemen. Wilt u uw riool laten ontstoppen in Rosmalen? Dit is niet voor iedereen weggelegd en dat begrijpen wij. Daarom zijn wij 24 uur per dag bereikbaar om uw riool te ontstoppen. Neem contact met ons op als u direct een professionele medewerker aan de telefoon wilt hebben.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Riool ontstoppen Rosmalen

Doordat wij altijd bereikbaar zijn, hebben we uw probleem zo snel mogelijk opgelost. Dit resulteert in een klantvriendelijke service, waar u als onze klant altijd voorop staat. Uw wensen en behoeften staan bij ons hoog in het vaandel en we werken met een snelle service. We denken niet in problemen, maar in oplossingen. Er is altijd wel een monteur die u direct kan helpen.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Riool ontstoppen
  • Riool inspecteren
  • Riool aanleggen
  • Putten zuigen

Riool laten ontstoppen in Rosmalen

Wij onderscheiden twee soorten ontstoppingen: kleinschalige en hardnekkige ontstoppingen. Bij die eerste werkt het doorspuiten van het riool met hogedruk vaak al voldoende. Is de verstopping hardnekkiger? Dan zetten we onze roterende spuitkop in voor een grondigere rioolreiniging. We werken met een krachtige hogedrukunit met gereedschap van uitstekende kwaliteit. De machines hebben een waterdruk die regelbaar is van 0 tot 200 bar. Dit is afhankelijk van de watertoevoer die nodig is voor een optimale reiniging.

Meer weten over onze diensten?

Heeft u vragen over onze diensten of werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. U krijgt meteen een vakbekwame ontstopper aan de telefoon die al uw vragen over uw riool kan beantwoorden. Wij hebben veel ervaring met alle vormen van verstopte rioleringen. Wanneer we ter plaatse zijn bekijken we de verstopping in uw riool en lossen we het probleem zo snel mogelijk op.