Riool ontstoppen Den Bosch

Bel 073  850 64 64 of 06-5134-9071 om direct een afspraak te maken voor het ontstoppen van uw riolering in Den Bosch. 24 uur per dag bereikbaar. Of mail info@hurkensrioolservice.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u.

Waarom Hurkens Rioolservice:

 • No Cure No Pay!
 • Al vanaf € 69,50
 • De voordeligste in de regio Den Bosch!
 • Wij zijn binnen één uur op uw locatie
 • Team van specialisten
 • Wij staan 24/7 voor u klaar!
 • 3 maanden Garantie
 • Ruim 30 jaar ervaring

Voor het ontstoppen van uw riool bent u bij Hurkens Rioolservice dus aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het ontstoppen, inspecteren en aanleggen van rioleringen. We zijn gespecialiseerd in een riool ontstoppen in Den Bosch en daarom komen wij vaak defecten tegen aan rioleringen. Hierdoor hebben we in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in zowel het ontstoppen en inspecteren als het aanleggen van rioleringen.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Riool ontstoppen Den Bosch

Wanneer wij uw riool ontstoppen in Den Bosch dan beschikken we over moderne apparatuur om uw riool zo nauwkeurig mogelijk in kaart te brengen. Hierbij kunnen we ook eventuele defecten constateren. Defecten aan een riool kunnen meerdere oorzaken hebben. U kunt hierbij denken aan:

 • Verzakkingen
 • Veroudering
 • Scheuren
 • Oude putten

Na het vaststellen van uw probleem kunnen we een plan van aanpak maken en u een nauwkeurige offerte aanbieden. Op deze manier weet u altijd meteen waar u aan toe bent en welke kosten u kunt verwachten. Bent u al op de hoogte van het defect? Ook dan kunt u altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Onze medewerkers komen dan bij u langs om u een passende aanbieding te doen. Om uw riool te ontstoppen gebruiken wij uitsluitend goedgekeurde en eerste kwaliteitsmaterialen voor het ontstoppen van rioleringen. Deze worden uitsluitend volgens de voorschriften toegepast. We bezuinigen niet op onze materialen en gebruiken dan ook gereedschap van hoogwaardige kwaliteit.

Riool laten ontstoppen in Den Bosch

Wilt u dat wij uw riool ontstoppen in Den Bosch? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u nog vragen? Ook dan staan al onze medewerkers voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor een rioolontstopping of inspectie.

Kosten riolering reinigen

€ 69,50 excl. BTW incl. voorrijkosten en eerste half uur ter plaatse. Geen bijkomende kosten voor freesmachine, waterstofzuiger etc. Camera inspectie, stankdetectie en probleem opsporing met de sensor zit niet in de prijs.

Dus als de verstopping binnen een half uur is opgelost kost het u slechts € 69,50 excl. BTW. Dat is doorgaans het geval bij een reguliere verstopping. Als er meer tijd nodig is kost het € 17,50 excl. btw per kwartier extra.

Met onze speciale unit kunnen we keukenleidingen met gloeiend heet water doorspuiten zodat vet verdwijnt als sneeuw voor de zon !!

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)