Ontstoppingsbedrijf Rosmalen

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Rosmalen? Wij lossen al uw rioolproblemen op. Het ontstoppen van uw riool is voor de meeste mensen geen prettig klusje en het kan bovendien erg ingewikkeld zijn. Voor een goed resultaat is het namelijk van groot belang dat de buis goed wordt gereinigd.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Ontstoppingsbedrijf Rosmalen

Bij ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen bent u bij ons aan het juiste adres voor oplossingen op het gebied van ontstoppingen. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

  • Ontstoppen
  • Inspecteren
  • Repareren
  • Aanleggen

Voor het ontstoppen en inspecteren van een afvoer of riool zijn wij uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur en rioolcamera’s. Hiermee kunnen wij elk probleem direct oplossen en uw riolering inspecteren en controleren op defecten. Dit laatste gebeurt meestal nadat u vaker last heeft gehad van verstoppingen. Deze defecten kunnen wij vervolgens heel nauwkeurig lokaliseren, zodat reparaties zonder al te veel graafwerk uitgevoerd kunnen worden.

Grondige rioolreiniging

Wanneer het onduidelijk is waar een riolering loopt, kunnen wij deze voor u opsporen. De techniek die wij hier meestal voor gebruiken is het opsporen door middel van een roterende spuitkop. Deze bevestigen we aan een hogedrukmachine, waarna we de riolering doorspuiten. We kunnen dan op elk gewenst punt de spuitkop tot op de centimeter nauwkeurig opsporen en zelfs de diepte uitlezen.

Bel ons ontstoppingsbedrijf in Rosmalen

Wij hebben veel ervaring met alle vormen van verstopte rioleringen. Wanneer we ter plaatse zijn bekijken we de verstopping in uw riool en stellen we een werkplan op. Dit kan erg uiteenlopend zijn. We overleggen altijd met u als klant wat de beste oplossing is en samen komen we dan tot een passende oplossing voor uw riool. Heeft u ons nu direct nodig? We zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus u kunt ons altijd bellen.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)