Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Zoekt een ontstoppingsbedrijf in Den Bosch? Dan heeft u ons gevonden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontstoppen, inspecteren en aanleggen van rioleringen. Voor al uw rioolproblemen kunt u bij ons terecht. We staan 24 uur per dag voor u klaar en u kunt ons altijd telefonisch bereiken.

Meer weten? Neem dan nu contact met ons op »  Tel.  06-51349071

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

We hebben onze diensten verdeeld in vier soorten:

  • Ontstoppingen
  • Aanleg
  • Camera inspectie
  • Putten zuigen

Ontstoppingen en aanleg

Iedereen weet ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch uiteraard goed te vinden voor ontstoppingen. Van kleinschalige tot hardnekkige ontstoppingen: wij lossen het allemaal voor u op. De kleinere ontstoppingen verhelpen we middels het doorspuiten van het riool met hogedruk. Bij een grondigere rioolreiniging zetten we onze roterende spuitkop in. Voor het aanleggen van uw riool bent u bij ons aan het juiste adres. We doen dit op een vakkundige en professionele werkwijze, zodat alles zo goed mogelijk gebeurt. Door onze specialistische kennis op het gebied van het aanleggen van riolen, kunt u bij ons vertrouwen op een uitstekende rioolaanleg.

Camera inspectie

Met onze camera kunnen wij het riool inwendig inspecteren en controleren op lekkages. Dit kan zowel binnen als buiten de gebouwen. Hoe gaan we te werk met deze rioolinspectiecamera? We volgen de route door het rioolstelsel op een scherm. Op deze manier kunnen we allerlei schadebeelden herkennen. Op basis van de camerabeelden maken we een inschatting van de problemen en doen we u een passend advies. Het doel is uiteraard om de werking van het riool weer te optimaliseren.

Putten zuigen

Voor het leeg zuigen van putten kunt u ook goed bij ons terecht. Dit werkt als volgt: met een compacte vrachtwagen waarin een zuigtank en spuitmachine zit, kunnen we de put schoonspuiten en reinigen tijdens de zuigwerkzaamheden. Bij een verstopt riool kunnen wij tevens direct de vuilresten weg zuigen. Hierdoor verkleint de kans op een tweede ontstopping.

Ontstoppingsbedrijf in Den Bosch bellen

U kunt ons ontstoppingsbedrijf in Den Bosch 24/7 bereiken door contact met ons op te nemen. We zijn dus altijd bereikbaar om u te helpen met verschillende rioolproblemen.

 

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)