Riool ontstoppingen

Bel 073  850 64 64 of 06-5134-9071 om direct een afspraak te maken voor het ontstoppen van uw riolering. 24 uur per dag bereikbaar. Of mail info@hurkensrioolservice.nl We nemen dan zo snel mogelijk contact op met u.

Waarom Hurkens Rioolservice:

  • No Cure No Pay!
  • € 69,50 excl. BTW (Inclusief voorrijkosten en eerste half uur ter plaatse. Geen bijkomende kosten voor freesmachine, waterstofzuiger etc.)
  • De voordeligste in de regio Den Bosch!
  • Wij zijn binnen één uur op uw locatie
  • Team van specialisten
  • Wij staan 24/7 voor u klaar!
  • 3 maanden Garantie
  • Ruim 30 jaar ervaring

Werkwijze riool ontstoppen

Een kleinschalige verstopping is meestal goed te verhelpen middels het doorspuiten van het riool met hogedruk. Een grondigere riool reiniging met een roterende spuitkop wordt ingezet als de verstopping hardnekkiger is. Om bij een verstopping van het riool altijd zo snel mogelijk tot ontstoppen te komen werkt Hurkens Rioolservice met een krachtige hogedruk unit en de daarbij behorende gereedschappen. De waterdruk van de machines is regelbaar van 0 tot 200 bar, afhankelijk van de noodzakelijke watertoevoer voor een optimale reiniging.

 

Hurkens Riolering from D. v.d. Heijden on Vimeo.

Preventief reinigen

U kunt bij Hurkens Rioolservice ook een vaste jaarlijkse afspraak inplannen om verschillende riolering preventief te laten reinigen. U kunt hierbij denken aan standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, maar ook aan dakgoten en de hemelwaterafvoer. Verder is het verstandig om de afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief te laten reinigen.

Kosten riolering reinigen

€ 69,50 excl. BTW incl. voorrijkosten en eerste half uur ter plaatse. Geen bijkomende kosten voor freesmachine, waterstofzuiger etc. Camera inspectie, stankdetectie en probleem opsporing met de sensor zit niet in de prijs.

Dus als de verstopping binnen een half uur is opgelost kost het u slechts € 69,50 excl. BTW. Dat is doorgaans het geval bij een reguliere verstopping. Als er meer tijd nodig is kost het € 17,50 excl. btw per kwartier extra.

Met onze speciale unit kunnen we keukenleidingen met gloeiend heet water doorspuiten zodat vet verdwijnt als sneeuw voor de zon !!

Hurkens Rioolservice Rosmalen (Den Bosch)